Schrijf in op de ApneuWandeling op 11 juni!

 

Graag nodigen we jou uit op onze eerste ApneuWandeling. Deze gaat door op 11 juni 2017 (zondag na Pinksterweekend, vaderdag) in het prachtige bos en heide-gebied gelegen op de Belgisch-Nederlandse grens in Putte.

Tegenwoordig heeft iedereen het over gezond eten, sporten en bewegen. In de voorbije ApneuMagazines werd er al gesproken over meer bewegen en gezond eten. Daarom beginnen we bij de ApneuVereniging met wandelingen.

En na de inspanning zitten we samen met een drankje, eventueel een hapje. Kans om bij te praten in een ontspannen sfeer. Leren van elkaars verhalen en samen oplossingen zoeken voor problemen die we allemaal wel eens tegenkomen in onze behandeling.

ApneuVereneging

ApneuVereniging Vlaanderen lanceert nieuwsbrief:

 

Welkom op onze eerste nieuwsbrief, een gratis aanvulling op het driemaandelijkse ApneuMagazine en een verwijzer naar nieuwe artikels op onze website.

ApneuNieuws wordt breed verstuurd naar alle contacten, zowel apneuers als professionals: leden, niet-leden, professionals in een slaapcentrum, bij fabrikanten of thuiszorgverleners, overheid, ziekenfondsen en patiëntenverenigingen. Uiteraard staat het je vrij je uit te schrijven maar ook om iemand anders in te schrijven. De links hiervoor vind je onderaan.

ApneuNieuws houden we kort met aanzetten tot artikels op onze website waar je meer uitleg vindt.

Zoals steeds horen we graag wat je verwacht van informatie, en we zullen ook via deze nieuwsbrief peilen naar ervaringen. Zoals deze keer met maskers, daarover verder meer.

Hartelijke groeten,

Vrijwilligers en bestuur van ApneuVereniging Vlaanderen.

We zijn bereikbaar op 03 494 27 39 of info@ApneuVereniging.be