“Levensloop verandert je leven. Het is een beweging met aandacht voor je individuele behoeftes, maar waar je tegelijk ook samen voor grotere doelstellingen tegen kanker vecht.” – Cindy Menache, vrijwilliger

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om:

  • mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten;
  • mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn;
  • als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste. Levensloop is geen competitie!

Het is wel een bijeenkomst van heel het verenigingsleven van een stad of gemeente.

De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte.

Teams

Elk team mag zoveel teamleden tellen als je maar wil. Er zijn geen beperkingen naar leeftijd of geslacht. Iedereen die wil,kan een team vormen: scouts, chiro, service clubs, scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vrienden, familieleden, politie, brandweer, …

De teamleden lossen elkaar 24 uur lang af met wandelen of lopen op het parcours. Ze zorgen ervoor dat er altijd minstens één van hun leden op de piste staat. Het is dus echt teamwerk!

Toch is Levensloop geen competitie. Het voornaamste is dat elk team plezier beleeft aan de uitdaging, zich solidair toont en actief meewerkt aan het werven van fondsen, één van de doelstellingen van het evenement.

 

GENK LEVENSLOOP 15 en 16 OKTOBER 2016

T.I. Sint Lodewijk, Mosselerlaan 110, Genk

Van zaterdag 15/10/2016 14:30u tot zondag 16/10/2016 14:30u .

Inschrijven als teamlid kost 10,00euro, toegang is gratis .

STEL JE TEAM SAMEN EN BEWEEG TEGEN KANKER !

www.levensloop.be/relays/genk-2016